ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'alcalde de Llagostera declara per la querella de Rec Madral
Dijous, 07 Febrer 2019 19:03

L'alcalde de Llagostera declara per la querella de Rec Madral

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)
L'alcalde de Llagostera Fermí Santamaria, ha declarat avui al jutjat d'instrucció 1 de Girona, arran de la querella interposada per la companyia d'aigua Rec Madral en relació al subministrament d’aigua a la urbanització la Canyera.

A la sortida del jutjat Santamaria s’ha mostrat molt tranquil, d’haver actuat sempre dins la legalitat i sota la supervisió i aval dels serveis jurídics.

Santamaria ha explicat que en cap cas l’ajuntament ha adjudicat la gestió del servei d’aigua potable a Aqualia, tal i com argumenta Rec Madral entre les seves acusacions, contra l’Ajuntament, la Junta de Compensació i les empreses Aglomerats Girona i Aqualia. Així mateix, Santamaria s’ha referit al pèssim servei de Rec Madral degut al mal estat de la xarxa i ha recordat que bona part de la xarxa de Rec Madral és de fibrociment, un material perjudicial per la Salut.

Actualment Carles Mallart, un dels responsables de Rec Madral, té diversos procediments judicials oberts. A principis de gener va declarar com a investigat al jutjat número 4 de Santa Coloma de Farners per suposades irregularitats en el servei d’aigua a Vidreres.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.