ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comença el procés de votació per decidir el destí de 40.000 € del pressupost municipal
Divendres, 08 Febrer 2019 18:08

Comença el procés de votació per decidir el destí de 40.000 € del pressupost municipal

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

Potenciar la celebració del Nadal, construir una pista de Pump Track, millorar la pista esportiva, habilitar una àrea de trial per a bicicletes, arranjar la zona d’aparcament de Casa Blanca, senyalitzar carrils per a vehicles no motoritzats als carrers del nucli urbà, arranjar el camp de futbol de Mont-Rei, millorar i ampliar el parc infantil de Llagostera Residencial, crear una zona d’ombreig al Parc de la Tirolina i instal·lar càmeres de vigilància de seguretat a les entrades del poble, aquestes són les 10 propostes que l’Ajuntament de Llagostera sotmetrà a votació popular.

Les votacions es podran fer presencialment amb unes butlletes que els veïns del municipi rebran properament a casa, o bé telemàticament des de l’espai de participació ciutadana accessible des de www.llagostera.cat/participa.

Per votar és necessari estar empadronat a Llagostera i tenir 16 anys en endavant.

Les votacions es podran fer fins al proper 11 de març a les 15 h. Els resultats de la votació es donaran a conèixer el divendres 15 de març i es publicaran al web de l‘Ajuntament.

Durant el procés de recollida de propostes, iniciat el passat mes de desembre, se n’han rebut un total de 95 propostes, 20 de les quals han estat repetides, 29 descartades i 28 de ja previstes en el pressupost municipal pel 2019.

Cal destacar, que els alumnes de l’ESO de l’Institut de Llagostera han participat activament, per segon any consecutiu, en el procés de recollida de propostes. La proposta més votada sorgida del procés realitzat a l’Institut ha estat la de millorar la pista esportiva. A finals del mes de febrer els alumnes també podran participar a la votació des del mateix centre educatiu.

Totes les propostes han estat valorades i avaluades tant a nivell tècnic com a nivell polític. "La majoria de propostes que no s’han incorporat a la fase final de votació han estat descartades per sobrepassar els 40.000 euros de pressupost màxim fixat, per no ser considerades inversions o no ser de competència municipal”, tal i com va passar l’any passat i segons ha explicat el regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Llagostera, Robert Montiel.

Aquest procés de participació ciutadana compte amb el suport de la Diputació de Girona.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.