ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Pilar Aliu dona a conèixer la llista de Junts per Llagostera
Dissabte, 09 Febrer 2019 12:11

Pilar Aliu dona a conèixer la llista de Junts per Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)
Pilar Aliu dona a conèixer la llista de Junts per Llagostera Foto: Marc Sureda
Pilar Aliu, la candidata de Junts per Llagostera a les properes eleccions municipals, s’ha estrenat aquest divendres al vespre omplint el Local Social. Ho ha fet acompanyada dels integrants de la seva llista, que sense revelar-ne l’ordre, n’ha volgut destacar “la combinació de joventut i d’experiència” i la paritat, amb la presència de més dones (12) que homes (10). D’aquesta manera, Junts per Llagostera aposta per una llista renovada que incorpora moltes cares noves procedents del teixit associatiu, cultural, esportiu i empresarial del municipi, així com alguns dels actuals regidors i regidores de l’actual equip de govern liderat per Fermí Santamaria.

L’acte ha comptat amb la participació del cap del comitè local del PDeCat, Marc Peyrecave i de l’alcalde Fermí Santamaria, s’ocuparà de tancar la llista.

Els membres que formen part de la candidatura, a falta de concretar l’ordre són: Robert Montiel , Albert Vinyes, Montse Vilà , Anna Hereu , Xevi Vilella, Jesús Malagon, Ramon Soler, Marc Peyrecabe, Vero Sancho, Adrià Guino, Anna Ayach, Cesca Cabello, Rosa Mª Miró, Olga Gonzalez, Irene i Sergi Miquel, Elena Boadella, Mònica Sánchez, Elisabet Llobet, “Chuchi” i Fermí Santamaria.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.