ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Emili Roget i Adrià Pol participen a l'Uniraid 2019
Dijous, 21 Febrer 2019 08:01

Emili Roget i Adrià Pol participen a l'Uniraid 2019

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
El llagosterenc Emili Roget i el quartenc Adrià Pol ho tenen tot a punt per participar al Uniraid 2019. Es tracta d’una iniciativa solidària, per portar material divers, tot creuant el Marroc fins arribar al desert del Sàhara amb un vehicle de tracció a dues rodes i de més de vint anys. El vehicle escollit, un Peugeot 205, inspirat en el que va utilitzar Ari Vatanen en el París Dakar durant els any 80, ha estat preparat per ells mateixos al taller de Roget Automoció de Llagostera.

Roget i Pol són membres de l’associació sense ànim de lucre EnGInyers Solidaris, integrada per estudiants d’Enginyeria Industrial i ADE de la Universitat de Girona.

Ahir, ultimàvem els darrers detalls del vehicle i de tot el material que portaran amb la voluntat d’instal·lar un sistema de bombeig i reg d’aigua sostenible per regar una barrera natural de palmeres que minimitzi els problemes associats a les dunes i tempestes de sorra. L’Ajuntament i diverses empreses llagosterenques han col·laborat per fer possible aquest projecte, entre elles Solar Casa Energy, Ferran Collell, Aluminis Collell, Casas Masgrau i Piscines Sant Feliu.

L’ Uniraid tindrà lloc del 23 febrer al 3 març de 2019. Des de El PollTV estarem en contacte amb l’Emili Roget i l’Adrià Pol per informar-vos puntualment de la seva travessa.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.