ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Aqualia premia als “petits investigadors” de Llagostera
Dijous, 28 Febrer 2019 11:12

Aqualia premia als “petits investigadors” de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aqualia, empresa que gestiona el servei municipal d’aigua de Llagostera, posa en marxa la 17a Edició del seu Concurs Digital Infantil que any rere any consciencia i educa als més petits sobre el valor de l'aigua i el treball que suposa portar-la a les llars en quantitat i qualitat, així com retornar-la a la natura de forma sostenible.

En aquesta ocasió, Aqualia convida als nens a convertir-se en investigadors, resoldre d'on ve l'aigua que consumeixen cada dia i a on va després d'utilitzar-la. En trobaran totes les peces necessàries per a dibuixar el llenç de detectiu, resolent una a una les pistes que li faran descobrir tota la veritat sobre el cicle integral de l'aigua.

Poden participar en el certamen els nens i nenes de 3r i 4t de Primària dels municipis en els quals Aqualia presta servei. El delegat de Girona d’Aqualia, Manel Gómez, assenyala que aquest any “volem que els nens, ajudats dels diferents materials didàctics i audiovisuals, descobreixin el misteri que hi ha darrere de l'aigua que surt de l'aixeta, perquè entenguin el treball que hi ha darrere en la seva gestió, i el plasmin en les seves composicions”. Durant el treball de creació, el petit artista rebrà missatges i dades útils, a manera de “pistes” que l'ajudaran a incorporar correctament cada fase del cicle de l'aigua en el seu dibuix.

El Concurs, a més de l’estat espanyol, es convoca a Portugal. Els nens tenen fins al pròxim 22 de març, Dia Mundial de l'Aigua, per a dissenyar i presentar les seves creacions.

Els participants opten a aconseguir 10 premis individuals, 10 tauletes Samsung 7”, una per a cada nen guanyador; 250 premis per als nens finalistes, consistents cadascun d'ells en un rellotge smartwatch; i 1 premi col·lectiu per a una escola, consistent en una targeta de 1.000 euros per a material educatiu. El nom dels guanyadors es difondrà, a partir del 15 d'abril, a través de la web d’Aqualia (www.aqualia.com), en la pròpia web del concurs, en totes les oficines d’Aqualia i a través del compte de Twitter @ConcursoDMA .

El concurs infantil s'emmarca en el conjunt iniciatives que regularment desenvolupa Aqualia amb escoles, instituts i centres universitaris per a donar-los a conèixer les fases del cicle de l'aigua i educar en un ús i consum més responsable d'aquest recurs.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.