ELPOLLTV

Dij27022020

Back Estàs aquí:Inici Notices Enric Ramionet serà el cap de llista de la CUP-Alternativa per Llagostera
Divendres, 08 Març 2019 21:03

Enric Ramionet serà el cap de llista de la CUP-Alternativa per Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
Enric Ramionet serà el cap de llista de la CUP-Alternativa per Llagostera Foto: Lluïsa Fuentes
Tal i com s’ha vingut especulant durant els darrers mesos, Enric Ramionet serà el cap de llista de la CUP-Alternativa per Llagostera. El número dos serà l’actual regidor d’Alternativa per Llagostera, David Parron, seguit d’Anna Viñas, Marta Prieto i Jordi Casas.

Amb el lema “Som motor de canvi. Arrenquem amb força!”, la nova plataforma d’esquerrres va donar a conèixer ahir al vespre la candidatura per als propers comicis municipals en un acte que va omplir el Local Social de la Caixa.

Enric Ramionet, nascut a Llagostera, és una persona molt vinculada a les entitats locals i a l’activisme social. És membre de Llagostera Solidària i del secretariat de la coordinadora d’ONG’s de les comarques gironines. A més, col.labora amb mitjans de comunicació. David Parron, enginyer tècnic agrícola i actual regidor a l’Ajuntament per Alternativa per Llagostera ocuparà la segona posició de la llista; Anna Viñas, educadora social i pedagoga, anirà de número tres; la seguirà Marta Prieto, llicenciada en Història de l’Art i actriu; i el cinquè lloc l’ocuparà Jordi Casas, graduat en Psicologia.

Segons ha informat l’agrupació, la candidatura que s’ha presentat “és una llista plural que combina experiència i joventut; persones vinculades al món de l’activisme social i polític i també gent provinent de diferents espais i àmbits”.

Durant l’acte, el candidat va desgranar els motius que l’han portat a encapçalar la llista de la CUP-Alternativa per Llagostera: “el moment històric que viu el país i el meu personal, la politització de la societat, la regressió que es pateix i la precarietat”. També va destacar la gran vàlua de les persones que l’acompanyen en aquest projecte, “gent amb i sense experiència en política municipal però preparadíssima, gent rigorosa, honesta; són persones que entenen la política des del compromís personal i el sentit cívic”, va afegir. Enric Ramionet va explicar que entre els seus objectius hi ha “la municipalització dels serveis que han de prestar legalment els ajuntaments i la contractació pública com a element transformador; impulsar la producció i el consum d’aliments de proximitat ; afavorir amb pressupostos públics les iniciatives col.lectivament beneficioses que sorgeixen de la societat i que es veuen ofegades per un sistema econòmic que prima el benefici i l’interès privat” . Espai de confluència

La nova plataforma vol ser un lloc de confluència de diferents sensibilitats amb un seguit de convenciments polítics comuns . L’objectiu és arribar a l’alcaldia per fer un gir en les polítiques municipals cap a polítiques d’esquerres amb vessant social, transformadora i en clau republicana. La CUP-Alternativa per Llagostera està impulsat pel grup de suport a la CUP que es va crear fa uns mesos a Llagostera i Alternativa per Llagostera que actualment té un regidor a l’Ajuntament, així com per persones properes a les dues formacions. El nou espai de confluència municipalista vol ser un punt de partida d’una nova manera de fer política a Llagostera, deixant de banda quotes de partits i actuant de manera oberta i participativa en tots els àmbits municipals . La nova plataforma aposta per una manera diferent d’entendre i de fer política. Jornades temàtiques d’elaboració de programa

La CUP-Alternativa per Llagostera fa una crida a totes aquelles persones que es puguin sentir identificades amb el projecte a què participin en les assembles de treball que es duran a terme les properes setmanes per definir el programa electoral per les properes eleccions municipals. Per aquest motiu s’han programat quatre jornades obertes a tothom que es duran a terme els dies 14,15, 21 i 22 de març.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK