ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Bassa i Quintana fan campanya a Llagostera
Divendres, 26 abril 2019 08:00

Bassa i Quintana fan campanya a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
Bassa i Quintana fan campanya a Llagostera Foto cedida per ERC Llagostera
Montse Bassa, candidata d'ERC al Congrés dels Diputats per Girona i Josep Quintana, número 3 al Senat per Girona han participat aquest dimecres a Llagostera, en un acta de campanya. Bassa, germana de l'exconsellera de Treball, Benestar Social i Famílies Dolors Bassa va explicar els motius que l’han dut a presentar-se per procurar que no ens prenguin més drets. "Les llàgrimes no els trauran de la presó, els independentistes de sofà tampoc", va dir Bassa.

D’altra banda Josep Quintana, que va assistir a l’acte en substitució del senador Jordi Martí, va demanar el vot per ERC. Quintana va demanar no fer cas als missatges que aquests dies corren per les xarxes socials que lúnic que pretenen es confondre i enganyar per sumar força als partits unionistes espanyols. “Evidentment jo us demano que voteu ERC, però, voteu a qui voteu, voteu groc”, va sentenciar.

El candidat republicà a les eleccions municipals Antoni Navarro va ocupar-se de la presentació de l’acte. En finalitzar es va obrir un torn de preguntes obert al públic.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.