ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Àlex Maqueda: "Vull que la gent de Llagostera tingui veu a l'Ajuntament"
Dimecres, 15 Maig 2019 08:23

Àlex Maqueda: "Vull que la gent de Llagostera tingui veu a l'Ajuntament"

Publicat per 
Valorar aquest article
(10 Vots)

Àlex Maqueda és el candidat del PSC a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Té 37 any, casat amb dos fills. Entre les seves principals propostes hi ha el suport els emprenedors amb la creació d’un viver d’empreses, treballar per un lloguer social i just d’habitatges, mantenir obertes les dues llars d’infants amb totes els seus serveis i potenciar el turisme i el comerç local.

Què l'ha motivat a encapçalar una llista per presentar-se a les eleccions municipals de Llagostera?

Tot va començar l’any passat, com moltes altres persones, vaig recollir signatures per demanar que l'actual ajuntament no tanqués la llar d'infants El Niu. En aquell moment vaig veure que si no hi ha mobilització de la gent, no es fan les coses i això ha de canviar. Vull aportar el meu granet de sorra, per fer que la gent de Llagostera tingui veu a l'Ajuntament.

El sorprèn que hi hagi 6 llistes que es presentin a Llagostera?

No. Ens trobem en un moment complex per la política en general. En el cas de Llagostera, la retirada de Fermí Santamaria fa que la comoditat dels de sempre s'hagi acabat.

Quina valoració feu del mandat de l'alcalde Fermí Santamaria?

S'han fet moltes coses, però com sempre, tot és millorable.

Quin model de poble proposeu per Llagostera?

Un poble per a tothom, inclusiu, on tothom pugui ser més participatiu i encaminat a la modernitat del segle XXI, fent de Llagostera un exemple per a altres poblacions.

Quines són les 5 principals propostes del vostre programa electoral?

Fer créixer Llagostera, donant suport a la creació d'emprenedors amb un viver d'empreses amb espai de coworking, que estigui adherit a la Xarxa Gironina Espais d'Allotjament Empresarial.

Explotar la bombolla immobiliària, a través del diàleg i negociacions amb agències i propietaris d’habitatges per aconseguir un lloguer social i just, aplicant descomptes en els rebuts de l'IBI a qui ho realitzi com a primera mesura.

Mantenir les dues llars d'infants obertes tot l'any, amb tots els serveis i incloure el servei de ludoteca aprofitant les instal·lacions.

Creació d'agents cívics, per a donar suport a la Policia Local en els actes festius, a les entrades i sortides de les escoles, per informar i ajudar a la població en temes com el reciclatge i les defecacions de gossos a la via pública...

Potenciar el turisme i el comerç local, amb panells informatius a diferents punts del municipi, tant gràfics com amb codis QR, informant de tota l’oferta disponible a Llagostera juntament amb una aplicació per dispositius mòbils.

Què és el que més li agrada de Llagostera?

La gent, tots en coneixem i som una gran família.

I el que menys?

Que Llagostera sigui un poble dormitori, on molta gent ha de marxar fora del municipi per poder treballar i fer activitats de cap de setmana de lleure...

En cas que calgués pactar per formar govern amb qui ho faríeu?

Amb qui estigui disposat a entendre que tots anem a una, a millorar Llagostera. Per sobre la ideologia política de cada un hi ha les persones.

Si arriba a ser alcalde, què serà el primer que farà?

Reunir-me amb tots els grups que hagin aconseguit representació municipal per encarar el futur per tal de millorar Llagostera.

S'atreveix a pronosticar un resultar pel 26 M a Llagostera?

Pronostico 5 regidors per ERC, 4 per Junts per Llagostera, dos per la CUP – Alternativa i 2 pel PSC.

 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.