Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 16 Maig 2019 08:01

Eduard Solà: "Estem arribant a un punt insostenible amb el tema de la immigració massiva"

Publicat per 
Valorar aquest article
(13 Vots)

Eduard Solà, és el cap de llista de Som Catalans, el partit català que s’autoproclama independentista, nacionalista i identitari. És la primera vegada que ell, i Som Catalans, es presenten a Llagostera i considera que "seran unes eleccions amb sorpreses". Solà viu a Llagostera des de fa 15 anys, ara en té 38, està casat i és mecànic nàutic de professió. Prioritzar les ajudes d'àmbit social per a les famílies llagosterenques, la construcció d'un nou geriàtric, mantenir el centre d’atenció primària de Llagostera obert les 24 hores i la prohibició del burca i el nicab a les institucions municipals i escoles, formen part de les seves prioritats.

Què t’ha motivat encapçalar una llista per presentar-te a les eleccions municipals de Llagostera?

Donar l'oportunitat a la gent del poble de votar una formació que vol abordar un gran problema social on ningú fa res per solucionar. Estem arribant a un punt insostenible amb el tema de la immigració massiva a Llagostera i amb les prioritats que se'ls hi dóna en ajudes d'àmbit social i escolar sense haver tributat mai al nostre país i ni tan sols adaptar-se als nostres costums.

El sorprèn que hi hagi 6 llistes que es presentin a Llagostera?

No, segons el meu parer, és totalment normal i necessari.

Quina valoració feu del mandat de l'alcalde Fermí Santamaria?

Suposo que si ha estat 12 anys governant és perquè la població n'està contenta. S’han fet millores al poble, però jo, hauria mirat de fer-ne d'altres, primer.

Quin model de poble proposeu per Llagostera?

Des de Som Catalans proposem un model de municipi que destaqui en seguretat on no es permeti tanta immigració no contribuent i potenciar l’atractiu del municipi per atraure més turisme rural.

Quines són les 5 principals propostes del vostre programa electoral?

Prioritzar les ajudes d'àmbit social i escolar a famílies llagosterenques en situació de vulnerabilitat i a la gent gran; la construcció d'un nou geriàtric; la prohibició d'elements com el burca o el nicab a les institucions municipals i escoles de Llagostera; mantenir el centre d'Atenció Primaria les 24 h, garantir més hores de servei pediàtric i contribuir a l'emancipació del nostre jovent prioritzant per a ells, les ajudes de lloguer social.

Què és el que més li agrada de Llagostera?

El que més m'agrada és que tenim un poble amb un encant potencialment atractiu i amb una gran extensió de terreny molt ben aprofitable pel creixement urbanístic i comercial, mantenint alhora, la tranquil·litat que s'hi respira, gràcies a les zones verdes del nostre entorn.

I el que menys?

El poble en si mateix, no té res que no m'agradi, però sí moltes coses a polir.

En cas que calgués pactar per formar govern amb qui ho faríeu?

No pactarem amb ningú que negui la identitat del nostre poble i la defensa de la nostra gent davant de la immigració massiva.

Si arriba a ser alcalde, què serà el primer que farà?

Complir el programa electoral.

S'atreveix a pronosticar un resultar pel 26 M a Llagostera?

Crec que seran unes eleccions amb sorpreses.

 


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013