Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 17 Maig 2019 07:58

Andrés Díaz: “L’independentisme ha deixat de banda les necessitats reals de molts llagosterencs”

Publicat per 
Valorar aquest article
(10 Vots)

Andrés Díaz és el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Llagostera. Preocupat per la sanitat, l’ocupació, la seguretat i la neutralitat dels espais públics, aspira, com a mínim, a treure un regidor. Entre les seves prioritats hi ha ampliar el CAP, connectar les urbanitzacions amb una línia regular d’autobús, facilitar la implantació de noves empreses, construir un nou geriàtric i garantir la seguretat ciutadana amb més recursos per a la Policia Local.

Què l’ha motivat a encapçalar una llista per presentar-se a les eleccions municipals de Llagostera?

Volem oferir una alternativa al conformisme i la confrontació i situar Llagostera al nivell que es mereix.

El sorprèn que hi hagin 6 llistes que es presentin a Llagostera?

No em sorprèn. De fet crec que és normal. Portem molts anys amb el mateix govern, que segueix estancat, legislatura rere legislatura.

Quina valoració feu del mandat de l’alcalde Fermí Santamaria?

Ha fet coses bones pel municipi, com ara la reforma del nucli antic i la rehabilitació de les "cases barates", però crec que s'ha equivocat involucrant al poble en el procés independentista, deixant de costat a una part de veïns i a les necessitats reals de Llagostera.

Quin model de poble proposeu per Llagostera?

Des de Ciutadans volem treballar per aconseguir una Llagostera moderna, actual, connectada, ambiciosa i amb projecció de futur.

Quines són les 5 principals propostes del vostre programa electoral?

Lluitarem per ampliar el Centre d’Atenció Primària i ajustar-lo a la sobre demanda actual de pacients, implementarem una línia d’autobús que connecti Llagostera amb totes les seves urbanitzacions; construirem una nova residència geriàtrica concertada; inclourem Llagostera en el calendari de competicions del més alt nivell; facilitarem la implantació de noves empreses al polígon a través d'un pla de suport des de l’Ajuntament i dotarem la Policia Local dels mitjans i instal·lacions necessàries per garantir la seguretat viària i ciutadana.

Què és el que més li agrada de Llagostera?

El que més m’agrada són les possibilitats de progrés i el seu entorn natural i aprofitable per construir un model de municipi modern i productiu mantenint l'essència de poble.

I el que menys?

El que menys m'agrada i em preocupa és l'enfocament actual que ha portat Llagostera a ser un poble dormitori.

En cas que calgués pactar per formar govern amb qui ho faríeu?

Nosaltres pactarem amb els veïns, independentment del color del seu vot. El nostre compromís és amb tota la ciutadania.

Si arriba a ser alcalde què serà el primer que farà?

El primer que farem serà posar-nos a treballar des del minut zero per poder complir el nostre programa, donant prioritat a la sanitat, la creació d'ocupació, la seguretat i la neutralitat dels espais públics.

S’atreveix a pronosticar un resultat pel 26 M a Llagostera?

Crec que baixarà una mica Junts per Llagostera, pujarà una mica Esquerra, nosaltres aconseguirem representació a l'Ajuntament amb almenys un regidor igual que ho farà el PSC i la CUP.

 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013