ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda La previsió de pluja obliga a posposar el festival Espurnes al 22 de juny
Divendres, 17 Maig 2019 16:00

La previsió de pluja obliga a posposar el festival Espurnes al 22 de juny

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
El festival mantindrà el format, la ubicació i la majoria dels artistes del cartell, inclòs l'espectacle d'Els Carbonell

El festival Espurnes canvia de data i se celebrarà el dia 22 de juny. Davant la previsió de pluja continuada durant tot el dia de demà, l'organització ha optat per la suspensió del festival, que no s'hauria pogut celebrar amb les condicions òptimes, i buscar una nova data en què el públic pugui gaudir-ne amb tota la comoditat.

El format del festival es mantindrà intacte i tornarà a proposar 12 hores de música i activitats per a tots els públics al Parc de l'Estació amb un cartell pràcticament idèntic al previst inicialment. Així doncs, el dia 22 de juny tornaran a passar pel festival bona part dels artistes que hi havien de ser demà, com Joan Colomo, Les Anxovetes, Ninus, Joan Masdéu, Xavier Calvet, Marion Harper o Cesc. Alhora, es mantindrà també l'espectacle inèdit de Sergi i Janot Carbonell, un dels grans al·licients de l'edició d'enguany, i la gran majoria de tallers i activitats extramusicals.

Al llarg de la setmana vinent es faran públics els horaris per la nova data, així com les possibles noves incorporacions que s'afegeixin al cartell.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.