ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Junts per Llagostera segueix apostant pel benestar de les persones i la transformació del municipi
Dissabte, 18 Maig 2019 12:02

Junts per Llagostera segueix apostant pel benestar de les persones i la transformació del municipi

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(7 Vots)

“Estem compromesos amb el poble de Llagostera per fer-lo encara molt millor del que és, hem de continuar pensant, invertint i fent de les persones el centre del nostre projecte. Les persones són el més important, en el nostre projecte no hi sobra ningú. Hi ha espai per a tothom i tothom hi cap”. Amb aquestes paraules, Pilar Aliu, candidata a l’alcaldia de Llagostera, va adreçar-se a les persones que omplien la platea del Teatre Casino Llagosterenc, en la presentació del programa electoral de Junts per Llagostera.

L’acte es va iniciar amb la intervenció de Fermí Santamaria, que va agrair el suport de les persones que l’han acompanyat a l’ajuntament durant els darreres dotze anys com alcalde de Llagostera. “Mai m’hauria imaginat quan vaig arribar a Llagostera, que els veïns que em varen acollir, anys més tard em farien l’immens honor d’escollir-me com alcalde de Llagostera.

Santamaria va destacar la feina feta al llarg d’aquests anys i va remarcar que “la Pilar Aliu i el seu equip són la millor garantia de poder continuar-la en el futur”.

Algunes de les actuacions més destacades d’aquests mandats es varen presentar en un vídeo

Pel que fa a la candidatura, Pilar Aliu va afirmar que “tenim un projecte que enllaca el present amb el futur. Volem que Llagostera continuï sent un referent en formació i en l’ús de la tecnologia, posant-la a l’abast de tothom, prioritzant l’atenció a les persones. Innovadors en comerç local, pioners en la creació d’un nou model comercial que permeti sumar al valor del comerç de proximitat, els avantatges de la venda on-line. Propers a la gent, connectant la població amb vials segurs i carrils bici que acostin el poble a les urbanitzacions i l’entorn natural privilegiat que ens envolta. Transparents en la gestió i continuar essent un referent en govern obert i en participació ciutadana”.

Diferents membres de la candidatura varen desgranar els aspectes principals del programa electoral, d’on en destaquen: fer el nou geriàtric, connectar l’Avinguda Canigó amb el carrer Almogàvers, posar la tecnologia a l’abast de totes les persones i millorar la formació dels joves i dels aturats, ampliar el servei de recollida porta a porta a les urbanitzacions La Canyera, La Mata i Montrei, millorar l’oferta de banda ampla, millores en les polítiques d’habitatge, ampliar el parc d’habitatge social, crear un circuit BMX o modernitzar la Llar del Pensionista, entre d’altres. Pilar Aliu va acabar la seva intervenció dient que “estem aquí perquè ens il·lusiona Llagostera i volem continuar treballant per el nostre poble. Estem aquí perquè creiem que el nostre projecte garanteix que Llagostera continuï sent un referent i som la garantia de que continuarem transformant Llagostera sense fer distincions de cap mena , treballant amb tothom i per a tothom. Estem aquí per demanar-vos la vostra confiança i fer-vos partícips d’aquest projecte, perquè Junts fem Llagostera”.

Podeu consultar el programa electoral de Junts per Llagostera des d’aquí.

A l’acte també hi varen participar dos polítics il·lustres de Llagostera, Sergi Miquel, diputat al Congrés de Diputats, i Mariàngela Vilallonga, consellera de Cultura del govern de la Generalitat.

La importància de teixir complicitats i tenir contactes a les diverses administracions, per tal d’aconseguir millores per a Llagostera, es va posar de manifest quan Pilar Aliu va demanar a Sergi Miquel que continués treballant, des del Congrés de Madrid, per aconseguir que l’edifici de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, sigui retornat a Llagostera. “Davant els problemes d’habitatge que tenim, és una anomalia que aquest edifici estigui en mans de l’estat i és de justícia que la caserna es retorni al poble, per destinar-la a habitatges socials”.

L’acte el va cloure amb la intervenció de la Mariàngela Vilallonga, que va voler tenir un record emocionat del seu pare, que va morir el desembre de l’any passat, recordant la seva personalitat i les seves vivències a Llagostera. La consellera va destacar la importància de fer una política pensant en les persones, sense fer distincions de cap mena. Donar importància a l’educació, el suport a la llengua, la cultura i altres aspectes que formen part del projecte de Junts per Llagostera i que varen ser explicats durant la presentació del programa.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.