ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Assalten a cop de pistola una casa amb centenars de plantes de marihuana
Dilluns, 20 Maig 2019 07:38

Assalten a cop de pistola una casa amb centenars de plantes de marihuana

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
Quatre persones van assaltar a punta de pistola una casa situada al carrer Lleida de Llagostera amb centenars de plantes de marihuana al seu interior. Durant els fets, els lladres van ferir un dels inquilins de l’immoble. Segons publica el Diari de Girona, tot plegat es va produir pels volts de les tres de la matinada d’aquest dissabte.

Els quatre homes van entrar amb armes de foc a la casa i van marxar corrent quan la Policia Local va acudir al lloc dels fets. Malgrat que hi va haver una breu persecució, els lladres van aconseguir escapar de la zona i ara els Mossos els busquen. Els agents van atendre la víctima que va quedar ferida en un braç i a la cara.

La investigació inicial de la policia va permetre trobar un telèfon mòbil que podria pertànyer a un dels sospitosos de l’atac, i que podria servir en la resolució del cas. Quan la policia catalana va veure la gran quantitat de plantes de marihuana que hi havia al domicili va detenir la víctima per un presumpte delicte contra la salut pública. La investigació continua oberta i no es descarten més arrestos. Font: ACN

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.