ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Pilar Aliu: "Tenim un projecte que enllaça el present amb el futur on es prioritza l'atenció a les persones"
Dimarts, 21 Maig 2019 07:56

Pilar Aliu: "Tenim un projecte que enllaça el present amb el futur on es prioritza l'atenció a les persones"

Publicat per 
Valorar aquest article
(8 Vots)

Pilar Aliu, és la candidata de Junts per Llagostera. Construir el nou geriàtric, connectar l’Avinguda Canigó amb el carrer Almogàvers, millorar la formació dels joves i dels aturats, crear un circuit BMX i reformar la Llar dels jubilats són algunes de les seves prioritats.

Què l’ha motivat a encapçalar una llista per presentar-se a les eleccions municipals de Llagostera?

Les ganes de portar a terme un projecte engrescador, amb idees innovadores, que combina la gent jove amb l’experiència de govern. Estic orgullosa d’haver col·laborat en la transformació i millora de Llagostera i crec que puc aportar la il·lusió dels que comencen i l’experiència de la feina feta amb l’equip de govern durant 8 anys. Assumeixo aquest repte amb ganes de treballar per el poble, amb respecte i sentit de la responsabilitat.

La sorprèn que hi hagin 6 llistes que es presentin a Llagostera?

No em sorprèn, tothom hi pot ser representat.

Quina valoració feu del mandat de l’alcalde Fermí Santamaria?

Molt positiva, jo he format part d’aquest govern durant 8 anys i hem pogut veure com Llagostera feia un gran canvi. Afrontant una crisi econòmica molt greu, prioritzant l’atenció a les persones i fent un procés de transformació que ens ha situat com un poble de referència per altres municipis. Hem fet créixer el sentiment d’orgull i pertinença de la gent de Llagostera.

Quin model de poble proposeu per Llagostera?

Tenim un projecte que enllaça el present amb el futur. Volem que Llagostera continuï sent un referent en formació i en l’ús de la tecnologia, posant-la a l’abast de tothom, prioritzant l’atenció a les persones. Volem ser innovadors en comerç local, ajudant a la Unió de Botiguers en la creació d’un nou model comercial que permeti sumar al valor del comerç de proximitat, els avantatges de la venda on-line. Volem ser propers a la gent, connectant la població amb vials segurs i carrils bici que acostin el poble a les urbanitzacions i l’entorn natural privilegiat que ens envolta. Transparents en la gestió i continuar essent un referent en govern obert i participació ciutadana.

Tot això són fets i no paraules. Crec que ens avala la feina feta, però encara queda feina per fer. Hem estat al costat de la gent, escoltant les necessitats del poble. El nostre projecte és continuar millorant Llagostera.

Quines són les 5 principals propostes del vostre programa electoral?

Fer el nou geriàtric; connectar l’Avinguda Canigó amb el carrer Almogàvers; posar la tecnologia a l’abast de totes les persones i millorar la formació dels joves i dels aturats; ampliar el servei de recollida porta a porta a les urbanitzacions La Canyera, La Mata i Mont-Rei; crear un circuit BMX i reformar la Llar de jubilats.

Què és el que més li agrada de Llagostera?

La seva gent, la tranquil·litat, la seguretat i la participació del teixit associatiu.

I el que menys?

Que hi hagi gent amb dificultats econòmiques que s’ho estan passant malament. Això comporta dificultats per cobrir les necessitats més bàsiques com l’habitatge, el menjar, els subministraments i condiciona el seu creixement personal i familiar. Hem estat i continuarem estant al seu costat, sense deixar de treballar el seu apoderament, perquè es puguin valdre per sí sols.

En cas que calgués pactar per formar govern amb qui ho faríeu?

Sempre hem estat oberts a parlar amb tothom i segur que ens podem entendre amb qui comparteixi la nostra voluntat de millorar el poble. Crec que és important respectar els resultats, ja que són l'opinió democràtica de la gent de Llagostera, sense capgirar als despatxos el que ha expressat la gent a les urnes. Si volem prestigiar la política, hem de començar per respectar els resultat i sumar voluntats, encara que puguin ser diferents. La democràcia també és la suma de diferents punts de vista, sempre que posem com a prioritat la gent de Llagostera per davant dels interessos personals.

Si arriba a ser alcaldessa què serà el primer que farà?

Escoltar a tothom, des del primer dia l’últim. Rebre a la gent que em vulgui conèixer i treballar per fer possible el nostre programa. També crec que cal fer canvis per facilitar la conciliació familiar i una proposta estudiar, seria canviar el ple al migdia.

S’atreveix a pronosticar un resultar pel 26 M a Llagostera?

El que decideixi la gent de Llagostera

 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.