ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Carta oberta de Junts per Llagostera
Divendres, 07 Juny 2019 12:01

Carta oberta de Junts per Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(7 Vots)

El dia 26 de maig es varen celebrar les eleccions municipals i Junts per Llagostera va ser la candidatura mes votada. Gràcies al suport de les 1.134 persones que ens varen votar, Junts per Llagostera ha obtingut 5 regidors i serà el grup majoritari al Ple de L’Ajuntament. Volem donar les gràcies a totes les personesque varen participar en aquestes eleccions i d’una manera molt especial a les que ens varen donar suport

Amb el resultat de les eleccions, el nostre lema electoral agafa mes rellevància que mai: Junts fem Llagostera. La manca d’una majoria absoluta per part de cap partit, fa necessari bastir ponts i teixir aliances que permetin la governabilitat de l’ajuntament i fer realitat els projectes que Llagostera necessita.

Vistos els programes electorals de les forces polítiques que han obtingut representació, no hi ha cap obstacle per dialogar ni buscar l’entesa amb ningú  i per aquest motiu hem parlat amb tots els partits, per escoltar quina visió tenen, saber quins son els seus objectius per al mandat 2019-2023 i plantejar-los una proposta per treballar conjuntament.

La nostra voluntat és que el govern de Llagostera reflecteixi la pluralitat que demana el resultat d’aquestes eleccions. Compartint responsabilitats de govern, sumant enlloc de restar i assentant les bases perquè hi hagi un clima de diàleg que permeti assolir els màxims consensos, respectant les posicions i programes de cadascú i ressaltant els punts en comú.

Hem traslladat aquestes idees als diferents partits i volem compartir amb vosaltres les seves respostes: 

  • El grup d’ERC ens va manifestar que la seva prioritat és obtenir l’alcaldia amb un pacte amb la CUP 
  • El grup de la CUP es va mostrar obert al diàleg i estan a l’espera del resultat de les assemblees obertes que estan fent.
  • El grup del PSC va manifestar la seva voluntat de treballar per el poble, malgrat que no són aritmèticament decisius a l’hora de decidir el govern. 

El poble de Llagostera no guanyarà res si l’ajuntament entra en una dinàmica de fronts oposats. Ja ho hem viscut en altres moments i els resultats no han estat positius per al poble. Cal ser generosos i oberts de miresPensar menys en els partits i més en les personesQuan les persones es miren als ulls i intenten que els seus models de poble sumin poden arribar a acords, sempre que la seva prioritat sigui la gent de Llagostera i no altres objectius.

Per tots aquests motius, hem ofert a la CUP compartir l’alcaldia i el govern de l’ajuntament de Llagostera, ates que han mostrat la seva disposició a treballar de forma oberta, amb diàleg i sense imposar condicions personals ni de partit. Malgrat la diferència de vots obtinguts en les eleccions, entenem que la gent de Llagostera demana generositat i compartir les responsabilitats de govern entre forces polítiques diferents obliga a trobar consensos i és la millor manera de donar respostes a aquesta demanda. 

La nostra proposta és que l’Enric Ramionet i la Pilar Aliu comparteixin l’alcaldia de Llagostera en el mandat 2019-2023. Així ho hem fet arribar als representants de la CUP i estem a l’espera de la seva resposta. 

Ens comprometem a continuar informant del resultats de les converses, amb la màxima transparència, perquè junts fem Llagostera

Junts per Llagostera 


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.