ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Junts per Llagostera ofereix a la CUP - Alternativa per Llagostera compartir l’alcaldia i el govern
Divendres, 07 Juny 2019 12:47

Junts per Llagostera ofereix a la CUP - Alternativa per Llagostera compartir l’alcaldia i el govern

Publicat per 
Valorar aquest article
(7 Vots)

Junts per Llagostera ha proposat a la CUP - Alternativa per Llagostera compartir l’alcaldia pel proper mandat. Així ho ha fet saber a la població mitjançant la publicació d’una carta oberta al poble de Llagostera.

La formació que va concórrer a les eleccions municipals del passat 26 de maig, encapçalada per Pilar Aliu, va aconseguir 5 regidors amb 1.134 vots, 6 vots més que ERC, la segona força més votada.

La manca d’una majoria absoluta per part de cap partit, fa necessari, segons Junts per Llagostera “bastir ponts i teixir aliances que permetin la governabilitat de l’ajuntament i fer realitat els projectes que Llagostera necessita”. En aquest sentit la missiva de Junts per Llagostera assegura que “la voluntat és que el govern de Llagostera reflecteixi la pluralitat que demana el resultat d’aquestes eleccions, compartint responsabilitats de govern, sumant enlloc de restar i assentant les bases perquè hi hagi un clima de diàleg que permeti assolir els màxims consensos, respectant les posicions i programes de cadascú i ressaltant els punts en comú”.

Segons Junts per Llagostera “El poble de Llagostera no guanyarà res si l’ajuntament entra en una dinàmica de fronts oposats. Cal ser generosos i oberts de mires. Pensar menys en els partits i més en les persones. Quan les persones es miren als ulls i intenten que els seus models de poble sumin poden arribar a acords, sempre que la seva prioritat sigui la gent de Llagostera i no altres objectius”.

Podeu llegir el contingut de la carta des d’aquí.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.