ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices La llagosterenca Raquel Castillo finalitza la Transalpina Cycling & Cancer
Dijous, 29 Agost 2019 07:46

La llagosterenca Raquel Castillo finalitza la Transalpina Cycling & Cancer

Publicat per 
Valorar aquest article
(10 Vots)

La llagosterenca Raquel Castillo, coneguda a les xarxes socials com a la Petita Senshi, ha finalitzat totes les etapes de la Transalpina Cycling & Cancer de la mà de RideForHer a benefici de Fundació Josep Carreras. Han estat 8 intensos dies que van començar el passat 21 d’agost des de la ciutat alemanya de Garmisch fins arribar al llac italià Di Garda després de creuar els Alps de nord a sud, passant per Àustria i Suïssa.

La Raquel ha realitzat en solitari els més de 500 quilòmetres de recorregut amb 13.908 metres de desnivell acumulat pedalant per sobre dels 2.600 metres d’altitud en diversos punts de la ruta. En arribar, la Raquel ha mostrat la seva satisfacció i felicitat per el repte assolit però ha manifestat que “la plena felicitat arribarà quan tots els malalts de càncer es puguin curar”. En aquest sentit ha recordat que cal seguir recollint fonts per destinar-los a la investigació.

La Raquel Castillo va superar un limfoma de Hodgkin amb afectació pulmonar, després de diversos anys de lluita entre la vida i la mort. Un cop superada la malaltia va decidir viure intensament cada segon de la seva vida.

Pots fer un donatiu des de www.migranodearena.org


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.