ELPOLLTV

Dim24112020

Back Estàs aquí:Inici Notices Nova línia de subvencions per pintar façanes del nucli antic
Dimecres, 02 Octubre 2019 11:40

Nova línia de subvencions per pintar façanes del nucli antic

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)

La presentació de sol·licituds pot fer-se del 2 al 15 d’octubre

Amb la voluntat de fomentar el pintat de les façanes del nucli antic de Llagostera i del seu entorn immediat comprés dins l’àmbit d’actuació del Pla de barris, l’Ajuntament de Llagostera ha aprovat una línia de subvencions dotada en 30.000 euros.

La presentació de sol·licituds pot fer-se del 2 al 15 d’octubre telemàticament o bé a les oficines de l'Ajuntament.

La quantia de la subvenció serà del 50% del pressupost subvencionable, que s’incrementarà fins a un 60% en el cas d’edificacions incloses en el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic (PEPPA). Així les subvencions poden arribar a un màxim de 1.500 euros (2.000 € en el cas d’edificis inclosos en el PEPPA) per als propietaris d’habitatges unifamiliars i de 5.000 € (6.000 € en el cas d’edificis inclosos en el PEPPA), en el cas d’habitatges plurifamiliars.

Les bases també contemplen un increment de l’ajut d’un 5%, amb un màxim de 200 €, per aquells propietaris que els ingressos anuals de la unitat familiar no superin 2 vegades el salari mínim interprofessional.

La subvenció inclou la bonificació del 100% de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres, de la taxa per expedició de llicència urbanística i de les taxes per expedició de plaques per llicència d’obres, ocupació de via pública i talls de carrer.

Podeu consultar les bases des d’aquí.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK