ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Els Golfus adopten una de les pancartes del balcó de l’Ajuntament retirades per ordre de la Junta Electoral
Dimecres, 09 Octubre 2019 16:47

Els Golfus adopten una de les pancartes del balcó de l’Ajuntament retirades per ordre de la Junta Electoral

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Diverses entitats i col·lectius de Llagostera han començat a adoptar les pancartes reivindicatives del balcó de l’Ajuntament de Llagostera retirades per ordre de la Junta Electoral.

L’equip de govern de l’Ajuntament (ERC i CUP-Alternativa per Llagostera) ha decidit presentar un recurs, contra el requeriment de la Junta Electoral de zona de Girona que insta a l’Ajuntament a retirar, en el termini de 24 hores, les pancartes i símbols del balcó de l’Ajuntament.

L’alcalde, Antoni Navarro, ha defensat que “cap de les pancartes penjades al balcó de l’ajuntament identifiquen cap formació política en concret i per tant no entenem que s’hagin de retirar”. Navarro ha explicat que les pancartes i el llaç són una mostra de protesta compartida per un ampli sector de la població i d’ideologia diversa ja sigui independentista o no”.

El requeriment de la Junta Electoral ha vingut motivat per la reclamació feta per part de “Ciutadans-Partido de la Ciudadanía” contra l’Ajuntament de Llagostera en considerar “la no neutralitat de l’Ajuntament” i demana la retirada de símbols i pancartes durant el procés electoral.

Anticipant-se a la resposta de la Junta Electoral i amb la certesa que el recurs no prosperarà els partits sobiranistes amb representació municipal a l’Ajuntament de Llagostera (ERC, CUP-Alternativa i Junts per Llagostera) han fet una crida a la mobilització ciutadana en defensa de la llibertat d’expressió i dels drets fonamentals.

En aquest sentit diverses entitats i col·lectius ja s’han ofert per adoptar les pancartes, entre elles la que reclama la llibertat d’expressió així com el llaç groc lluminós.

També s’ha anunciat l’organització d’un taller de confecció de pancartes que tindrà lloc el proper diumenge 13 d’octubre de 10 a 13 a la Plaça Catalunya.

Finalment i amb motiu de la celebració de la Fira del Bolet els partits sobiranistes llagosterencs han animat a la població a penjar estelades i senyeres als balcons de tots els carrers i places del muncipi.

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.