Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 31 Octubre 2019 08:33

10 empreses es beneficien dels ajuts de l’Ajuntament per a l’obertura o modernització d’establiments

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
S’hi han destinat 10.000 euros que han suposat una inversió induïda de més de 110.000 euros i han motivat la creació de 9 llocs de treball

​L’Ajuntament de Llagostera ha resolt la línia d’ajuts per a l’establiment de noves activitats econòmiques en locals físics i per a la millora de locals a Llagostera per a l’any 2019.

Es tracta d’una línia d’ajudes dotada en 10.000 euros amb la voluntat de dinamitzar l’activitat econòmica, millorar la cohesió de la trama urbana i enfortir els sectors prioritaris del Pla Estratègic de Llagostera, entre ells el comerç, la restauració i el turisme, tal i com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica Eduard Diaz.

La línia anava de destinada a activitats econòmiques en funcionament i a l’establiment de nous negocis a Llagostera que contribueixin a crear llocs de treball, dinamitzar l’eix comercial de Llagostera, en especial les seves zones emblemàtiques o fomentar l’establiment de negocis en sectors amb poca activitat econòmica.

Dels 10.000 euros s’han atorgat un total de 9.973,56 € a fons perdut a 10 empreses i/o emprenedors per a realització d’inversions en mesures d’eficiència energètica, en material o accés a noves tecnologies i a la modernització dels negocis.

Aquesta actuació ha suposat una inversió privada al municipi de 111.582,87 € segons consta en els projectes presentats i la creació de 9 llocs de treball.

Segons ha informat l'Ajuntament, el 70% de les sol·licituds corresponien a noves obertures de negocis en locals buits del municipi, i el 30% restant, s’ha destinat a la modernització de locals ja existents.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013