ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La màgia de l'energia solar
Dilluns, 11 Novembre 2019 08:23

La màgia de l'energia solar

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
La màgia de l'energia solar Foto: Revista Baix Empordà
En el marc de la programació de conferències organitzada pels Amics de la Casa Màgica de Santa Cristina d’Aro, el passat 26 d’octubre va tenir lloc la conferència "La màgia de l'energia solar" a càrrec de l'enginyer industrial Josep Maria Corretger i del doctor Francesc Sureda.

Sureda va explicar el cas pràctic de Font Solar Autònoma amb més de 40 anys de funcionament al Mas Roig de Llagostera així com l’experiència del Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat que evidencia la possibilitat de crear habitatges unifamiliars, desconnectats totalment de la xarxa elèctrica convencional.

El Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat de Llagostera està pensat com a eina pedagògica pels joves estudiants i també per tothom qui vulgui combatre el canvi climàtic, especialment els experts d’arreu d’Europa que volen conèixer de primera mà l’experiència.

La conferència-col·loqui es va realitzar a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, de Skäl Internacional de Girona, dels Serveis Territorials de Girona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de La Casa Màgica.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.