Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 28 Novembre 2019 08:29

La Generalitat distingeix la Drogueria Frigola pels seus 166 anys d'història

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Joan Frigola, propietari de la Drogueria Frigola de Llagostera,també conegut com a Can Climent, ha recollit un dels premis que anualment atorga la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris. Concretament ho ha fet en la categoria de més de 150 anys d’història, pels 166 anys de l'establiment, "documentat des de l’any 1853, on l'avi del meu besavi va pagar la contribució anual d'una botiga de venta al menor de productes d'alimentació” tal i com explica en Joan Frigola.

L’acte ha tingut lloc aquest dimecres al vespre al Palau de la Generalitat a càrrec del president i de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reivindicat “la funció de cohesió social” que exerceix el comerç, afirmant que “dona identitat com a país”.

El president ha felicitat tots els distingits i els ha agraït el seu compromís, posant en valor que “els vostres pobles i ciutats no serien el mateix sense les vostres botigues” i que “cada dia quan aixequeu la persiana, esteu servint el país”. A més, el cap de l’Executiu també ha destacat que “la història de Catalunya va lligada a la història dels seus emprenedors” i als valors de “la feina, l’esforç, el compromís, l’empatia, la negociació, determinació, el diàleg i el pacte”.

A l’acte hi ha assistit també l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro i el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Diaz.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013