ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Quan calmin els mals vents, tornaré
Divendres, 29 Novembre 2019 09:14

Quan calmin els mals vents, tornaré

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aquest divendres a les 20 h tindrà lloc la presentació del llibre Quan calmin els mals vents, tornaré a càrrec de l’autora Pilar Francès. L’acte, organitzat per Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Llagostera, tindrà lloc al local Social de la Caixa.

El protagonista del llibre, avi de l'autora, ens fa reviure la memòria de la Guerra Civil, de l'exili de 1939, dels camps de refugiats i de la lluita per la supervivència.

Pilar Francès va néixer a Sant Feliu de Guíxols l’octubre de 1966. Llegir i escriure han estat sempre dues de les seves grans passions. Tanmateix, fa poc temps que va decidir submergir-se en l’art de la creació literària.

Recentment, ha rebut cinc premis literaris. El primer premi del XXII Concurs de Narrativa Dones Àrtemis de Cornellà de Llobregat, amb el conte Davant del Fortuny. Menció especial del jurat del II Concurs de Microrelats – Dia Internacional de les Dones 2018 de Llorenç del Penedès, amb Madame Claire. Tercer premi del 3r Concurs de microrelats 2018 Dones de Santa Cristina d’Aro, amb Velles arts. Segon premi dels Jocs Florals del Palau Güell de Barcelona, amb L’artec. Finalista del 3r Premi de conte curt Es Còdol, amb Un dolç retrobament.

Quan calmin els mals vents, tornaré és la seva primera novel·la.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.