ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Ja a la venda el número 4 d'El Butlletí
Dimecres, 25 Desembre 2019 10:04

Ja a la venda el número 4 d'El Butlletí

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Ja a la venda el número 4 d'El Butlletí Foto: @elbutlleti
El passat 20 de desembre va tenir lloc la presentació del número 4 de la revista El Butlletí de Llagostera. La presentació va tenir lloc a la sala polivalent del Centre Cultura de Can Roig, on van assistir-hi una setantena llarga de persones. Mireia Codina, membre del col·lectiu de coordinació, va ocupar-se de l'explicació tant del contingut com del procés de gestació del que és el quart número d'aquesta cinquena etapa d'El Butlletí, centrat en la gent gran al poble com a temàtica principal. En aquesta ocasió la imatge de portada és obra de Xevi Casas i es continua cedint la contraportada, gratuïtament, a Òmnium Cultural. La presentació va comptar amb una taula rodona sota el títol “La nostra gent gran: reptes i projectes” amb la participació de l'alcalde de Llagostera Antoni Navarro, la regidora de Drets Socials Anna Viñas, la treballadora social Anna Solés i el periodista Joan Ventura. El col·loqui va ser moderat per la periodista Cristina Gironès.

Si bé no es va poder entrar a fons sobre cap qüestió, el sol fet de posar damunt la taula les problemàtiques i les necessitats que afecten la nostra gent gran, va demostrar que hi ha molta feina a fer i que el reptes són majúsculs. En aquest sentit es va parlar del nou geriàtric, de l'envelliment actiu, de l'atenció domiciliària, i de la llar dels jubilats, entre d’altres.

La presentació va cloure amb dues lectures a càrrec de Llorenç Ventura i Dolors Bou de l’entitat Amics del Teatre de Llagostera. Trobareu El Butlletí de Llagostera a la Llibreria Sureda, a la dietètica Natura i a Can Madí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.