ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera s’adhereix al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci
Divendres, 10 Gener 2020 17:19

Llagostera s’adhereix al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
L’Ajuntament de Llagostera i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya han signat un conveni d’adhesió al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci.

L'objectiu del protocol és donar criteris operatius als professionals de la seguretat per establir les pautes d'actuació davant de les violències sexuals al municipi i poder actuar també en la importància de la sensibilització sobre aquest tipus de violència masclista tal i com ha explicat la regidora de Drets Socials i Feminismes, Anna Viñas, que serà la representant de l’Ajuntament a la Comissió de seguiment.

En aquest sentit es preveu adoptar les mesures necessàries per formar els professionals de la seguretat, els càrrecs electes i tècnics municipals, així com les diferents categories de personal que treballa en les activitats d’oci. Aquesta formació comprendrà l’àmbit de la violència masclista, les violències sexuals i el contingut del Protocol amb l’objectiu de sensibilitzar i capacitar tot el personal esmentat en aquesta matèria.

Entre d’altres aspectes, el protocol estableix les actuacions operatives envers la víctima i l’agressor, com s’ha d’actuar per part dels cossos de seguretat quan l’assetjament sexual el produeix un menor d’edat o bé la necessitat d’establir punts d’informació i habilitar un espai confortable i segur per tal de poder atendre la víctima a càrrec de persones formades en matèria de violència masclista.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.