ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera tindrà connexió directa d’autobús fins a l’Hospital Santa Caterina
Divendres, 28 Febrer 2020 18:18

Llagostera tindrà connexió directa d’autobús fins a l’Hospital Santa Caterina

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(6 Vots)
El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, ha presentat la millora del servei de transport públic entre Sant Feliu de Guíxols i Girona. A l’acte han participat els representants dels consistoris per on transcorre la línia, entre ells l'alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, i el regidor del PSC, Àlex Maqueda.

A partir del dilluns dia 2 de març es posa en funcionament la prolongació d’algunes expedicions de la línia de transport públic de Sant Feliu de Guíxols a Girona fins a Salt i el Parc Hospitalari Martí Juià. La millora permetrà als ciutadans de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles i Quart accedir a l’equipament hospitalari de manera directe i sense transbordament. Aquest nou servei permetrà arribar a l’Hospital a les 9.40, 11.25 i 18.25 i sortir de l’Hospital a les 11.00, 14.00 i 20.00 de dilluns a divendres. A més, el perllongament connectarà directament Salt amb Sant Feliu de Guíxols i la resta de poblacions del recorregut.

Aquesta millora respon a la petició dels ciutadans i dels consistoris afectats, de disposar d’una comunicació directa amb el centre hospitalari de Salt i comporta la prolongació de sis de les expedicions per sentit. Els horaris han estat consensuats amb els ajuntaments i s’han distribuït durant el dia de manera que s’ajusti principalment a les necessitats dels ciutadans que han d’assistir al centre sanitari.

La línia entre Sant Feliu de Guíxols i Girona, que ara es perllonga fins a l’Hospital de Salt, és operada per TEISA i compta amb una valoració molt positiva entre els usuaris. De fet, els darrers anys la línia ha tingut un increment continuat de viatgers. En concret, l’any 2018 els viatgers van créixer un 5,2% i, durant l’any 2019, l’increment va ser del 4,6%, arribant als 470.000 viatgers transportats.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.