ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Reportatges El Porró que no pari ho peta a la rua de Carnaval de Llagostera

El Porró que no pari ho peta a la rua de Carnaval de Llagostera Destacats

Publicat per 
Valorar aquest article
(19 Vots)
El Porró que no pari, amb més de 170 participants, ha sigut la colla encarregada de tancar la rua de carnaval de Llagostera, on hi han participat un total de 38 comparses.

 


Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors
  • Convidat (Laura)

    Permalink

    verguenza ajena....un bebent alcohol, l`altre en patinet, l`altre fumant, un altre xerrant pel mobil, molts sense la part d' adalt de la disfressa....BRUTAL:D

  • Convidat (Pantera)

    Permalink

    Per mi és la millor colla amb diferència! La prova és que de 4 o 5 colles que hi havia a Llagostera només queda aquesta!!! Visca el porró!!!!

  • Convidat (Lion)

    Permalink

    Les panteres són ls millors!!!

  • Convidat (Pantera)

    Permalink

    Abstenerse los comentarios de bebida y fumando y móvil preocúpate de los problemas que hay en tu casa no te jode

  • Convidat (Manel y Laura)

    Permalink

    Es acondicionamiento muy bonito que llevo mucho años viéndolo y me sorprenden dos comentarios de personas sino osgusta la rua os invito a que os queréis en casa viendo hombres y viceversa o la isla de las tentaciones gracias y un abrazo para los comentaristas groseros

  • Convidat (Porronet)

    Permalink

    Al porró que no pari s´hi pot apuntar i desapuntar qui vulgui, és carnaval i la gent s´ho ha de passar bé, si voleu veure desfiles militars mireu el 12 octubre a TV1 que també van disfrassats. NOIS DEL PORRÓ, SOOOU MOOOLT BOOONA GEEENT!!!

  • Convidat (Laura)

    Permalink

    observadors/es i comentaristes de Llagostera i voltants, informar-vos que aguantar dins del traje de pantera es arriesgar-se a patir un xoc de calor, la colla sempre mira per la seguretat dels participants per això, cal hidratat-se i quan apreta més la calor, desabrigar-se.
    Que observeu molt però no veieu res!
    Porroooooooo porroooo porroooo que no pari que no pari el porrooooooo!!!

  • Convidat (Llagosti)

    Permalink

    Mai he vist un ridícul tan gran en el meu poble, quin poc nivel, a platja d Aro no cal ni que s hi acostin perque la ostia por ser d escandol

  • Convidat (Pantera)

    Permalink

    Una de las millors colles en diferencia!! Nomes fa falta veure quants anys porten i cada dia siguent mes colla. Esperit de passar-ho be. Jo crec que hi han metges que ho recepten per la salut.
    Porro porro porro porro k no pari k no pari k no pari el porro

  • Convidat (Carles de Caldes)

    Permalink

    Va ser un espectacle dantesc, cap persona anava acompasada, tothom fent-se fotos amb la gent del carrer. Jo soc de Caldes i va ser la pitjor carrossa i colla que he vist mai , tant per la disfressa tant mal el.laborada com per les poques ganes de lluir-se, tal com es fa a Platja d`Aro, amb unes comparses espectaculars.
    L' any que ve, quan torni, marxaré abans que acabi per estalviar-nos aquest terrorífic espectacle

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.