ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Els clubs esportius prenen mesures davant el coronavirus
Dijous, 12 Març 2020 11:26

Els clubs esportius prenen mesures davant el coronavirus

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Els clubs esportius llagosterencs han començat a reaccionar davant les mesures cada cop més severes que s’estan prenent per combatre la propagació del coronavirus. Si a escala global s’estan suspenent competicions de màxim nivell o es decideix jugar partits a porta tancada, a Llagostera les entitats esportives, seguint les recomanacions de les federacions a les quals pertanyen, estan prenent el seu propi paquet de mesures.

Per una banda, la Federació Catalana de Futbol ha decidit suspendre totes les competicions per a les properes dues setmanes, així com la Real Federación Española de Futbol també ho ha fet per a les competicions d’àmbit estatal, com és la Segona B. Així, la Unió Esportiva Llagostera no jugarà els partits previstos pel 14 de març contra l’Andorra i pel 22 contra l’Ebro. A més, tant la Unió Esportiva com el Base han decidit suspendre tots els entrenaments i activitats relacionats amb la pràctica del futbol, argumentant que no té sentit entrenar quan des de les institucions es recomana la suspensió de l’activitat física. El camp romandrà tancat les dues pròximes setmanes.

Pel que fa al bàsquet, la Federació Catalana de Basquetbol va emetre un comunicat ahir a la tarda en què es suspenia tota activitat federativa a partir d’avui dijous 12, amb una vigència de quinze dies. Així doncs, tots els equips del Club Bàsquet Llagostera no jugaran en les properes dues setmanes i tampoc s'entrenaran. Des del CBLL s’havia establert un protocol de prevenció del coronavirus en el que es decretava, per exemple, rentar-se les mans abans i després de cada entrenament, evitar compartir menjar, ampolles d'aigua, tovalloles, mocadors i altres objectes sense netejar-los degudament o dur els cabells recollits durant els entrenaments.

Altres activitats també s'han vist afectades, com ara la sortida infantil organitzada pel Bell Matí al Castell de St. Iscle d’aquest diumenge, anul·lada seguint les recomanacions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Les autoritats demanen sentit comú, evitar alarmismes innecessaris, no difondre informacions falses i seguir les recomanacions i informacions dels canals oficials. Per a més informació podeu accedir al web de Canal Salut de la Generalitat de Catalunya.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.