ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Suspeses totes les activitats culturals, socials esportives i educatives a Llagostera
Dijous, 12 Març 2020 19:44

Suspeses totes les activitats culturals, socials esportives i educatives a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Es tanca el Centre de Dia i es suspenen les visites de familiars i amics a la Residència Josep Baulida

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat la fase d’emergència 1 del Pla PROCICAT, establint noves mesures preventives, d’obligat compliment, per evitar la propagació del Coronavirus.

Entre les noves mesures hi ha el tancament dels centres educatius de Catalunya a partir de demà DIVENDRES 13 de MARÇ. A Llagostera aquest tancament afecta l’Escola Puig de les Cadiretes, l’Escola Lacustària, l’Institut, les llars d’infants El Niu i El Carrilet, l’Escola de Belles Arts i tots els serveis formatius de la Casa de les Vídues i de Promoció Econòmica.

Davant d'aquesta situació i seguint les directrius del Govern de la Generalitat de Catalunya l’Ajuntament de Llagostera ha decidit suspendre i/o ajornar totes les activitats socials, culturals i esportives previstes per als propers dies al municipi.

Des del consistori s'ha informat que les oficines de l’Ajuntament, la Biblioteca Julià Cutiller, l’Arxiu Municipal, Can Caciques, l’Espai Jove, el Centre Cultural Casa de les Vídues, l'Oficina de l'Estació, l'Oficina de Medi Ambient, la sala d’exposicions Can Roure, el servei de Recaptació i Serveis Socials treballaran a porta tancada dins d’horari normal de cada servei. El registre telemàtic i l’atenció telefònica funcionaran amb normalitat.

Pel que fa a la Residència Josep Baulida s’ha acordat tancar el Centre de Dia i suspendre les visites de familiars i amics al centre. Només es permetran les visites en casos d’urgència justificada. Aquesta mesura s’aplicarà de moment durant 15 dies.

El Pavelló d’Esports Josep Mir, el Camp de Municipal de Futbol i la Llar d’avis, romandran tancats.

Des de l’Ajuntament es continuarà amatent a l’evolució dels esdeveniments i dels protocols que activi la Generalitat de Catalunya. Qualsevol novetat es comunicarà a través dels mitjans oficials: llagostera.cat, Facebook, Twitter i Telegram de l’Ajuntament de Llagostera.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.