ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Confirmat el primer positiu de coronavirus a Llagostera
Diumenge, 15 Març 2020 12:21

Confirmat el primer positiu de coronavirus a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(9 Vots)

L’alcalde de Llagostera Antoni Navarro, s’ha dirigit a la població aquest matí mitjançant un vídeo per informar de les darreres novetats en la gestió de l’emergència sanitària per el Coronavirus a Llagostera. L’alcalde ha informat d’un primer cas positiu d’una persona d’edat avançada a Llagostera.

La persona en qüestió està ingressada en un centre hospitalari de Girona i s’han aplicat tots els protocols d’acció i seguiment a l’entorn familiar i d’amistat amb qui hagi tingut contacte. L’alcalde ha demanat seguir les indicacions i restriccions en tot moment anunciades per les autoritats competents. Després de la compareixença del President de l’Estat Espanyol i de la publicació al BOE del Reial Decret de l’Estat l’alarma, aquest matí l’alcalde ha signat un BAN amb les noves mesures adoptades.

Podeu llegir el BAN i consultar el document de preguntes i respostes de Protecció Civil des de llagostera.cat.

 


Participants a la conversa

  • Convidat (jvs)

    Permalink

    Gràcies per la informació. De totes maneres estaria bé que es publiquessin els noms de les persones confirmades, possiblement ajudaria a d'altres ciutadans propers o que últimament hi han interactuat a prevenir i retenir el risc de contagi. Entenc que potser hi ha temes de protecció de dades que afecten a aquesta comunicació però s'està vivint una situació extraordinària.

  • Convidat (A casa)

    En resposta a: Convidat (jvs) Permalink

    El que hem de fer és queda-nos a casa.

  • Convidat (David)

    En resposta a: Convidat (jvs) Permalink

    Per protecció de dades seria il·legal

  • Convidat (Responsabilitat municipal)

    Permalink

    De poc serveix tota actuació per evitar la transmissió del virus si totes aquellas empresas que obren cara al públic, no donen als seus treballadors el material necesari per a la seva protecció y la dels seus clients, uns simples guants no serveixen de gaire per a un treballador que no pot mantenir la distancia mínima de 1.5 mts com per exemple la persona de caixa del supermercat y que dia a dia pot estar en contacte amb centenars de personas, desde el ajuntament hauríeu de parlar amb ells perque facin el necessari per la seguretat de tots els veins, gracies.

  • Convidat (Preocupada)

    Permalink

    ¿ Qui diu, que no hem tingut contacte amb la persona afectada ? I si l hem tingut ? Es possible que mes gent estigui contagiada i no ho sapiga, i contagi a més gent.....

  • Convidat (Vg)

    Permalink

    No cal sapiguer la persona, pensa que hi hauràn moltes més persones que ho tinguin i ni ho sapiguen, i els que tenen sintomas lleus tampoc aniràn a l’hospital per confirmar si es positiu. Diguem que es el primer cas confirmat, pero no el primer cas, això no es pot saber.

  • Convidat (Enrique)

    Permalink

    Bones. La meva dona i jo vivib rere el CAP i estem una mica espantats. Soc voluntari de SOS4x4 i estem a disposicio per emergencies.

  • Convidat (jubilat)

    Permalink

    El que hem de fer tots plegats es seguir les recomanacions de Protecció Civil i fer cas dels Bans Municipals sobre aquest problema que va en augment i així evitar en el possible que s´escampi cada dia més.
    Quedarse a casa i beure coses calentes.
    La durada , doncs segurament la mateixa que altres païssos on va minvant.

  • Convidat (jubilat)

    Permalink

    El que hem de fer tots plegats es seguir les recomanacions de Protecció Civil i fer cas del Bans Municipals sobre aquest greu problema que va en augment.
    Quedarse a casa i beure coses calentes.
    Quan durarà?, doncs segurament el mateix temps que en altres paissos que ja està minvant.
    Saber qui es el veí afectat crec que es el de menys, a menys que us agradi les xafarderies.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.