ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Botigues de Llagostera s’adhereixen a la campanya Establiment segur contra la violència masclista
Divendres, 03 abril 2020 11:55

Botigues de Llagostera s’adhereixen a la campanya Establiment segur contra la violència masclista

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

La lluita contra la violència masclista continua tot i la situació d’emergència sanitària que estem vivint. A Llagostera, setze botigues que segueixen obertes durant el confinament s’han sumat a la campanyaEstabliment segur contra la violència masclista”, promogut per l’Institut Català de les Dones i la Generalitat de Catalunya i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Llagostera. La iniciativa es materialitza en posar en un lloc visible de l’establiment un cartell amb el missatge: “Establiment segur contra la violència masclista. Si aquests dies de confinament sents que casa teva deixa de ser un espai segur per a tu o els teus fills i filles, aquí truquem per tu al 900 900 120 o al 112. #NoEstàsSola #JoActuo”.

D’aquesta manera, amb aquest missatge es pretén estendre el suport social a les dones que pateixen aquestes repulsives situacions i que actualment poden estar aïllades. Així, una dona que s’acosta a un establiment i veu el cartell sap que pot comptar amb algú, que serà escoltada i ajudada per una persona que pot trucar al 900 900 120 per ella, per ser assessorada per professionals de l’advocacia, psicologia i l’atenció social, o al 112 en cas d’emergència.

Els locals llagosterencs que s’hi han adherit a dia d’avui, divendres 3 d’abril, són Drogueria Frigola, Llibreria Sureda, Informàtica Llagostera GMW, Ca la Quimeta, Agrobotiga ecològica Brugulat, Peixateria Rosa, Peixateria Disfred, Gascons Carnissers, Carns Agustí, Carnisseria Caballero, Carnisseria J&V Miquel, Can Viñas, Can Serrà 1786, Gestrònica, Verdura Miquel Pla i Can Madí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.