ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices El duatló per lluitar contra el coronavirus que es celebra des de casa
Divendres, 03 abril 2020 19:52

El duatló per lluitar contra el coronavirus que es celebra des de casa

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El món de l’esport és un dels sectors que més s’ha vist frenat per la situació d’emergència provocada per la crisi sanitària de la COVID-19. Lligues i competicions aturades, tornejos i proves cancel·lades i els Jocs Olímpics de Tòquio previstos per aquest estiu ajornats el 2021. Però la incertesa de com es tornarà a reactivar la competició manté a federacions, clubs i esportistes en una inquietud constant. De moment, toca fer esport des de casa.

Com no podia ser d’una altra manera, les iniciatives solidàries han inundat les xarxes des que es va iniciar el confinament. L’esport no es va quedar al marge i també han sorgit un gran nombre de reptes solidaris, com ara l’organitzat pel periodista i corredor Albert Jorquera, batejat com a #YoCorroEnCasa. Amb el suport d’ultrafondistes com Kilian Jornet, Pau Capell i Tòfol Castanyer i més de 7.500 participants, es va aconseguir recaptar prop de 83.000 €, destinats a l’assaig mèdic pioner #YoMeCorono, que pretén definir quins fàrmacs utilitzar per tractar als infectats, prevenir el contagi amb els seus contactes i buscar una vacuna contra el coronavirus.

Els runners ja han fet la seva aportació i ara prenen el relleu els ciclistes. L’associació sense ànim de lucre RideForHer, que desenvolupa diverses accions solidàries lligades al ciclisme per lluitar contra el càncer i apoderar a la dona en aquest esport, ha organitzat la pedalada solidària #YoPedaleoEnCasa que es celebrarà el pròxim 11 d’abril des de les 9 h del matí fins a les 21 h de la nit. La distància serà lliure i l’únic requisit és fer servir els corrons, les bicicletes estàtiques o les bicicletes convencionals des de les nostres respectives cases.

Per poder participar-hi, només cal fer un donatiu al projecte #YoMeCorono. A Llagostera, els components de l’equip Els Gregaris d’en Fuga i del Club BTT Llagostera hi han mostrat el seu suport a la pedalada virtual i segur que faran molts quilòmetres solidaris!


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.