ELPOLLTV

Dic25112020

Back Estàs aquí:Inici Notices Dies sense escola: una oportunitat per aprendre sobre el valor de l'aigua
Dilluns, 06 abril 2020 16:26

Dies sense escola: una oportunitat per aprendre sobre el valor de l'aigua

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Fins al 5 de juny, els nens i nenes de Llagostera poden dissenyar un cartell sobre la importància de l’aigua i participar en el Concurs Digital Infantil d’Aqualia a través de la web www.aqualiaiods6.cat 

Des que es va posar en marxa l'estat d'alarma, Aqualia dona suport al moviment #*QuédateEnCasa. I amb tots els seus recursos continua desenvolupant la seva activitat per garantir el servei d’abastament d'aigua en els municipis on treballa amb els màxims estàndards de qualitat i aplicant totes les mesures necessàries per a la protecció als seus empleats. Per a aquests dies en què els pares han de compaginar el teletreball amb l'atenció als més petits, l'empresa convida als nens de 3r i 4t de Primària de Llagostera a convertir-se en “Guardians de l'Aigua” i dissenyar un cartell creatiu que reflecteixi la seva visió del cicle de l'aigua i de com usar-la de manera sostenible. A www.aqualiaiods6.cat trobaran totes les peces necessàries. Els nens hauran d'anar contestant preguntes sobre el cicle de l'aigua. Les seves respostes els proporcionaran noves peces per a inserir en el llenç, fins a dissenyar el seu cartell.

Fins al pròxim 5 de juny, Dia Internacional del Medi Ambient, els més petits poden aprofitar, submergir-se en l'aigua i compartir amb tots els escolars les idees que ens faran un món més sostenible i millor. Els participants opten a aconseguir 10 premis individuals, 10 Tauletes Samsung 10”, una per a cada nen guanyador; 250 premis per als nens finalistes, consistents cadascun d'ells en un rellotge smartwatch; i 1 premi col·lectiu per a un col·legi, consistent en una targeta de 1.000 euros per a material educatiu.

A més, Aqualia posa a la disposició de totes les famílies la seva pàgina web www.aqualiaeduca.com. Es tracta d'un complet canal online educatiu i gratuït on podran descobrir i conèixer el món de la gestió de l'aigua i aprendre la importància de fer un ús responsable d'aquest recurs. En la secció “pasaquatiempos”, els nens trobaran divertides activitats interactives que els permetran conèixer les fases del cicle integral de l'aigua, consells per contribuir a l'estalvi d'aigua en els seus domicilis o a compartir enginyoses idees sobre com utilitzen l'aigua. A més d'aquesta secció, podran llegir divertits còmics que els permetran viure aventures i reptes entorn de l'aigua i gaudir d'interessants vídeos sobre com gestionar aquest valuós recurs, entre altres activitats.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK