Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 16 abril 2020 10:01

El Butlletí renuncia al 40% de la subvenció en favor dels col·lectius de risc afectats per la crisi de la COVID-19

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(6 Vots)
El Butlletí renuncia al 40% de la subvenció en favor dels col·lectius de risc afectats per la crisi de la COVID-19 Detall de la portada del 4t número de la revista El Butlletí. Autor: Xevi Casas
El col·lectiu de coordinació de la revista ha demanat a l'Ajuntament que, preferiblement, els diners es destinin als avis i àvies de la Residència Josep Baulida

L’Associació Cultural Els Papu-Tisores, entitat que coordina la publicació de la revista local El Butlletí de Llagostera, ha decidit renunciar al 40% de la subvenció econòmica que rep anualment per part de l’Ajuntament de Llagostera. El col·lectiu de coordinació de la publicació ha pres la decisió de retornar aquests diners públics degut a la situació provocada per l’expansió de la COVID-19 i l’emergència sanitària i social que s’està produint.

En un comunicat, l’entitat ha volgut especificar com es podrà fer efectiu aquest retorn. D’una banda, s’ha renunciat a les partides pressupostàries que estaven reservades per celebrar els actes de presentació dels números 5 (juny 2020) i 6 (desembre 2020). D’altra, el col·lectiu ha decidit imprimir el número del desembre en blanc i negre, en comptes de color. Tot plegat, permetrà estalviar 1.400 euros que es posen al servei del consistori llagosterenc per atendre les necessitats del moment. El Butlletí ha demanat a l’Ajuntament que aquesta modesta contribució es destini a qualsevol dels col·lectius de risc davant la crisis que vivim, preferiblement als avis i àvies de la Residència Josep Baulida. En aquest sentit, els responsables de l’entitat recorden que al darrer número de la revista, publicat el passat mes de desembre, es parlava de la vellesa i es posava de manifest que, tot sovint, ens oblidem del benestar de la gent gran.

Des d’El Butlletí també es fa una crida a tothom (persones, entitats, grups...) a reconsiderar els objectius i prioritats que hem de tenir a partir d’ara i anima a sumar, segons les possibilitats de cadascú, esforços per al bé comú.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013