ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Dijous hi haurà mercat setmanal únicament amb parades d'alimentació
Dilluns, 27 abril 2020 18:04

Dijous hi haurà mercat setmanal únicament amb parades d'alimentació

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aquest dijous 30 d’abril es reobrirà el mercat setmanal només per als productes i parades d’alimentació. Des de l'Ajuntament es vetllarà per la reordenació de la disposició de les parades en una sola línia i espaiades entre elles per evitar aglomeracions.

Des de l’Ajuntament es recorda a la població que segueixen vigents les mesures restrictives de mobilitat decretades en el marc de l’estat d’alarma i, tot i que està permesa des d’aquest diumenge la sortida limitada dels menors de 14 anys, el mercat no s’obre per anar-hi a passejar ni com excusa per sortir de casa.

Així mateix des de l’Ajuntament es recorda que les sortides del domicili cal fer-les extremant les precaucions i mantenint la distància social de seguretat.

Per aquelles persones i famílies vulnerables que necessitin algun tipus d’aliment poden notificar-ho a l’ajuntament mitjançant el següent formulari on s’activarà el grup de voluntariat.

Es recomana les persones vulnerables (majors de 65 anys, persones amb patologies i problemes respiratoris) que no sortin de casa.

Des de l’Ajuntament es demana sentit comú i màxima responsabilitat pensant en el benestar personal i col·lectiu de tots els veïns i veïnes del municipi.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.