ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Ca la Maria obre la terrassa aquest dijous 21
Dimarts, 19 Maig 2020 12:38

Ca la Maria obre la terrassa aquest dijous 21

Publicat per  Pol Figueras
Valorar aquest article
(2 Vots)

El Restaurant Ca la Maria de Llagostera reiniciarà l’activitat amb la reobertura aquest dijous 21 de maig de la seva terrassa. Ho farà amb una sèrie de mesures de prevenció i seguretat amb l’objectiu que els clients puguin anar-hi amb total confiança.

Es faran només dinars de dijous a diumenge i caldrà fer reserva prèvia al número de telèfon 972 83 13 34. Hi haurà dos torns d’àpats: per arribar de 13 h a 13.30 h (i dinar fins a 14.30 h, si hi ha reserves del segon torn), o per arribar de 14.30 h a 15 h.

A la terrassa s'han separat les taules deixant els dos metres de distància legalment establerts. No hi haurà carta física i podreu trobar el menú degustació i la carta al web o als perfils de les xarxes socials del restaurant. En cas de no tenir mòbil, hi haurà uns folis d'ús individual, que seran llençats un cop el client els hagi acabat d’utilitzar. A la seva disposició també hi haurà gels hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans. Tot el personal de Ca la Maria treballarà amb mascareta.

Mentre duri la Fase 1, Ca la Maria tindrà disponible pels seus clients únicament l’espai de la terrassa amb els finestrals oberts.

Podeu consultar la carta des d'aquí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.