Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 26 Maig 2020 07:59

L'Ajuntament trasllada el mercat setmanal a l'Avinguda de l'Esport

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
Amb la voluntat de donar cabuda a totes les parades habituals, el proper dijous 28 de maig es traslladarà el mercat setmanal, del Passeig Pompeu Fabra a l’Avinguda de l’Esport.

Amb aquesta mesura es pretén d’una banda permetre que totes les parades, siguin del sector que siguin, puguin vendre els seus productes al mercat de Llagostera i al mateix temps, garantir les distàncies de seguretat entre les parades i les persones compradores.

Amb motiu de les restriccions en el marc de l’Estat d’Alarma fins ara només es permetia la venda de productes d’alimentació al mercat setmanal.

Les dimensions de l’emplaçament actual del mercat, al Passeig Pompeu Fabra, no són suficients per poder-hi encabir totes les parades i per aquest motiu s’ha optat per traslladar-lo a l’Avinguda de l’Esport, tal i com ha explicat l’alcalde de Llagostera Antoni Navarro.

El canvi d’ubicació es sotmetrà a valoració tant dels paradistes com dels veïns i ciutadania per tal de conèixer la seva opinió i si s’escau, incloure noves mesures correctores.

Des de l’Ajuntament s'ha agraït de nou la col·laboració del grup de voluntariat que cada dijous reparteix mascaretes, gel asèptic i dona indicacions i consells de seguretat a les persones que s’apropen al mercat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013