ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'Escola Lacustària celebra el 50è aniversari amb un documental
Divendres, 12 Juny 2020 12:39

L'Escola Lacustària celebra el 50è aniversari amb un documental

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

L'escola Lacustària ha celebrat aquest curs 19-20 el 50è aniversari de l'acabament de la seva edificació i el fet que per primera vegada en la història de l'ensenyament a Llagostera, nens i nenes compartirien un edifici que havia iniciat la seva construcció l'any 1936.

Enguany, s'ha volgut commemorar aquest fet amb diferents activitats que s'han pogut fer a l'escola i també amb l'exposició que es va organitzar des de l'Arxiu Municipal amb el títol "Aprendre de lletra. L'ensenyament públic a Llagostera (1798-2019)".

Una comissió mixta, formada per famílies i mestres, va coordinar l'elaboració d'un documental que s'havia de projectar al Teatre del Casino Llagosterenc durant el mes de març passat. A causa de la situació de confinament que ens ha tocat viure, es va haver de posposar l'estrena. Aquesta es farà tan bon punt les circumstàncies ho permetin i esperem que pugui comptar amb la participació de moltes persones del poble que han sigut protagonistes de la història de l'escola pública a Llagostera.

Aquí en teniu un avançament: "50è aniversari de l'Escola Lacustària. El documental".


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.