ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Obert el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts als negocis afectats per la COVID-19
Dilluns, 15 Juny 2020 12:58

Obert el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts als negocis afectats per la COVID-19

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L’Ajuntament de Llagostera ha obert avui dilluns 15 de juny el termini de presentació per sol·licitar les subvencions de suport als negocis afectats per la pandèmia. Es tracta d’una línia d’ajuts endegats des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament que es destinaran als establiments i negocis que s’havien vist obligats a tancar o que havien tancat voluntàriament per raons de salubritat o de descens de l’activitat. En total, el consistori hi ha dedicat una partida pressupostària de 50 mil euros.

La línia de subvencions, sorgida de les reunions del Consell de Promoció Econòmica per a la reactivació econòmica del municipi, es divideix en tres blocs segons la classe o el destinatari. El primer i segon bloc van adreçats a establiments i negocis, sobre ajudes durant el tancament o ajudes a l’inici de l’activitat econòmica i adequació a la nova normalitat, respectivament. El tercer bloc són subvencions destinades a les persones propietàries de locals comercials o industrials.

Els negocis poden sol·licitar l’ajuda per una línia específica o per totes les dels blocs 1 i 2, mentre que els propietaris de locals o naus industrials, pel bloc 3. La quantitat màxima a percebre per sol·licitud serà de 1.000 € o, en el cas del bloc 3, el topall serà l'import de l'últim rebut de l'IBI.

Les sol·licituds es poden demanar mitjançat instància genèrica, adjuntant la documentació i memòria requerides, fins el 9 de juliol. Podeu consultar les bases específiques en el següent enllaç.

El regidor de Promoció Econòmica, Eduard Diaz, ho explica en aquest vídeo.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.