ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Arriben les Jornades del Segar i el Batre de Llagostera
Dilluns, 29 Juny 2020 10:15

Arriben les Jornades del Segar i el Batre de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Aquest juliol se celebraran a Llagostera les Jornades del Segar i el Batre que l’Ajuntament organitza juntament amb la col·laboració de diverses entitats del poble.

El primer acte serà el divendres 3 de juliol amb la presentació del llibre República pagesa, a càrrec de l’autora Montserrat Tura. Tindrà lloc a la Plaça August Vidal a les 20 h. Seguidament, el dimecres 8, a partir de les 20 h, a Can Caciques hi haurà la xerrada Quan tothom (o gairebé) era pagès, a càrrec d’Elvis Mallorquí.

La Festa del Batre arribarà el dissabte 18 de juliol al Parc de l’Estació. A les 17 h es farà la trobada del Grup de Puntaires de Llagostera, que donarà lloc a les 18 h a la demostració del batre i fer el paller en diferents modalitats. A les 19.30 h serà el torn per l’espectacle familiar La granja més petita del món, de la companyia Anna Roca. Finalment, a les 21 h es farà el sopar popular, amenitzat a partir de les 22.30 h per un concert de cançons i romanços a càrrec de Jaume Arnella i Ferran Martínez.

Les jornades del Segar i el Batre abaixaran el teló el diumenge 19 de juliol al Parc de l’Estació. A les 19 h començarà la taula rodona País i pagesia post-pandèmia, amb la presència d’Enric Navarro del Parc Agroecològic de l’Empordà, Montse Miralles de la DOP Fesols de Santa Pau, Pino Delàs de Llavora, i Pep Riera, fundador i excoordinador de la Unió de Pagesos. Presentació a càrrec de la periodista Cris Gironès. L’últim acte serà el concert Praxinoscopi del grup Criatures (Marçal Ramon - Ivò Jordà), Premi Enderrock al millor disc de folk 2019.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.