ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comunicat del CF Base Llagostera
Dilluns, 13 Juliol 2020 07:04

Comunicat del CF Base Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Com molts de vosaltres sabeu, en altres contrades del nostre país s’estan produint tot un seguit de rebrots del Covid 19.

Davant l’actual situació, el Club de Futbol Base Llagostera, hem considerat que el més oportú per evitar riscos als nostres socis, veïns i amics, és suspendre tots els actes festius que teníem previst fer durant aquest estiu del 2020.

D'aquesta manera, ajudem a l'ajuntament a rebaixar els costos de la seva col·laboració en les festes i contribuïm destinant aquestes ajudes a la lluita contra aquesta malaltia, a través de l'ajuntament de Llagostera. Cal remarcar, que les mesures que caldria prendre per garantir uns mínims de seguretat són molt estrictes i difícils de dur a terme.

Així doncs, us emplacem a seguir amb nosaltres a partir del setembre per iniciar una nova temporada, que esperem sigui molt profitosa i serveixi per deixar enrere aquesta època de tristor. Recordant-vos que pels membres de la Junta, equip tècnic i socis del CF Base Llagostera, el primer, sempre són els nostres veïns. Per això som orgullosament un club de poble.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.