ELPOLLTV

Dis24102020

Back Estàs aquí:Inici Notices Sopar de cuina creativa vegetal amb maridatge de vins de l’Albera a Ca la Maria
Dilluns, 13 Juliol 2020 10:03

Sopar de cuina creativa vegetal amb maridatge de vins de l’Albera a Ca la Maria

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El pròxim diumenge 26 de juliol, a les 20.30 h, el Restaurant Ca la Maria de Llagostera ha preparat un sopar molt especial. De la mà del xef Òscar Bigas del Restaurant Integral de Figueres, s’ha dissenyat un menú de cuina creativa vegetal amb maridatge de vins naturals de l'Albera. Una experiència vegetal i ecològica km0Slowfood que de ben segur gaudireu!

El menú és el següent:

Snacks:
- Cigronets de l’Alta Anoia, cruixents i especiats.
- Nius d'herbes del bosc.

Principals:
- Terrina de paté de xampinyons a les fines herbes amb coca de vidre.
- Sopa freda de remolatxa, cirera, ceba encurtida, i vinagre de Banyuls.
- Carpaccio de carbassó tomàquet, vinagreta de llavors, gerds i flor de coriandre.
- Ceba al forn i orxata de mongets.
- Croqueta d’espinacs, ceba caramel·litzada i el seu pesto.
- Patata brava i cruixent amb dues salsetes.
- Raviolone de porro, gingebre, quorn, oli d’all cremat i bitxo.
- Albergínia confitada amb salseta cafè París.

Postres:
- Préssec al vi.
- Bombó de xocolata i avellana.

Vins:
- Gutina.
- Còsmic.
- Rim.
- Tortugues.

El preu del menú és de 50 € p/p tot inclòs. Per reservar podeu trucar al 972 83 13 34.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK