ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comença el procés de votació per decidir el destí de 40.000 € del pressupost municipal
Dilluns, 13 Juliol 2020 17:16

Comença el procés de votació per decidir el destí de 40.000 € del pressupost municipal

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Elevar alguns passos de vianants del nucli urbà, instal·lar reductors de velocitat a la Urbanització la Mata, instal·lar més càmeres de videovigilància a les urbanitzacions, millorar el parc infantil del Puig del General, col·locar cistelles de bàsquet infantils a la pista poliesportiva, instal·lar una xarxa metàl·lica al pati de l’Escola Lacustària per evitar que les pilotes vagin al carrer, millorar les instal·lacions de la Llar de jubilats i construir un circuit de Pumptruck, són les 8 propostes que l'Ajuntament de Llagostera sotmet a votació popular.

Les votacions es poden fer presencialment seguint les instruccions de les butlletes que properament rebreu a casa, o bé telemàticament des de l’espai de participació ciutadana accessible des de www.llagostera.cat/participa.

Per votar és necessari estar empadronat a Llagostera i tenir 16 anys en endavant.

Les votacions es podran fer des d’avui i fins el proper 16 d’agost a les 15 h. Els resultats de la votació es donaran a conèixer la setmana del 17 d’agost.

La situació provocada per la crisi sanitària de la Covid-19 ha alterat el calendari inicial i tampoc ha estat possible involucrar els alumnes d’ESO de l’Institut, com estava previst. Per aquest motiu s’habilitarà una bústia a l’Espai Jove de Ca la Viudi, per a tots aquells menors de 16 anys que vulguin votar.

Durant el procés de recollida de propostes, iniciat el passat mes de febrer, s’han rebut un total de 52 propostes. El passat 11 de juny es va reunir el comitè polític i tècnic on, com a novetat respecte els anys anteriors, hi han participat un representant de cada un dels grups polítics amb representació municipal.

Totes les propostes rebudes van ser valorades i avaluades tant a nivell tècnic com a nivell polític. La majoria de propostes que no s’han incorporat a la fase final de votació han estat descartades per sobrepassar els 40.000 euros de pressupost màxim fixat, per no ser considerades inversions o no ser de competència municipal.

 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.