Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 20 Juliol 2020 09:07

250.000 euros del PUOSC per a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
La climatització́ de les llars d'infants el Carrilet i el Niu, la canalització́ del rec entre els carrers de Vidreres i el Molí i la reforma de l'edifici de la zona esportiva de la urbanització la Canyera, la rebran una subvenció de 250.000 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya. Aquestes actuacions tenen un pressupost total de 355.198,85 €.

Amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les dues llars d’infants municipals, amb un pressupost de 134.894,15 €, no només es reduiran les emissions de CO2 a l’atmosfera, sinó que servirà per produir l’energia necessària per climatitzar les llars d’infants, i complir així la normativa del Departament d’Educació sobre les temperatures màximes a les quals es pot treballar en una llar d’infants.

La canalització del rec entre el carrer Vidreres i el carrer del Molí, amb un pressupost de 122.391,50 €, permetrà solucionar els problemes d’inundacions durant els episodis de pluges intenses a zona de Can Gotarra.

Pel que fa la reforma de l’edifici de la zona esportiva de La Canyera, amb 97.913,20 € de pressupost, l'Ajuntament preveu una reforma integral de l’edifici amb la finalitat de millorar la zona de vestidors i condicionar la zona de bar per poder oferir aquest servei.

El PUOSC és el principal instrument de cooperació econòmica per a la realització de les obres i serveis de competència municipal, en el qual els ajuntaments poden presentar-hi projectes. El termini per executar les actuacions és el 30 de juny de 2022.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013