ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’índex de risc de brot a Llagostera creix però es manté molt baix
Dimarts, 25 Agost 2020 09:14

L’índex de risc de brot a Llagostera creix però es manté molt baix

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L’índex de risc de brot per coronavirus a Catalunya ha augmentat a nivells de risc molt alt a la majoria de regions sanitàries. En el cas de Girona, la tendència també és a l’alça amb un índex superior a 100 i, per tant, considerat alt. A Llagostera, segons dades del portal Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya, el risc se situa en nivells molt baixos, amb un índex del 25,35 i amb 3 casos positius detectats amb prova PCR en els últims 14 dies.

Amb aquestes xifres, la situació per coronavirus al nostre municipi es manté controlada, però cal no abaixar la guàrdia i seguir els protocols i mesures de prevenció establerts per frenar el creixement de la COVID-19 arreu de Catalunya. Així, des del Govern de la Generalitat de Catalunya es van anunciar ahir noves mesures, com ara la prohibició de trobades socials de més de 10 persones.

Des de l’inici de la pandèmia, i segons dades oficials de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Llagostera s’han registrat un total de 65 casos positius i 600 casos sospitosos.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.