ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices El risc de brot de COVID-19 a Llagostera ja se situa a un nivell alt
Dimarts, 01 Setembre 2020 08:55

El risc de brot de COVID-19 a Llagostera ja se situa a un nivell alt

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)

L'índex de risc de brot de COVID-19 a Llagostera s'ha multiplicat per cinc en els últims dies i arranca el setembre a 131,82. Quan aquesta xifra supera el 100, el risc de patir un brot és considerat alt. Fa una setmana, quan a El Poll vam fer l'última actualització sobre la situació de la pandèmia al nostre municipi, l'índex de risc se situava a 25,35. A més, s'han detectat quatre casos positius diagnosticats amb prova PCR en els últims set dies.

L'empitjorament de l'índex de risc de brot a Llagostera coincideix amb el del conjunt del territori català, i més concretament amb els dels nostres municipis veïns: Cassà de la Selva, Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols fa setmanes que es troben en un risc de brot molt alt.

Per evitar formalitzar aquest risc de brot a Llagostera, cal seguir estrictament els protocols i les mesures de prevenció de la COVID-19, així com complir amb la normativa que es decreti des de les autoritats sanitàries i les institucions. Aquest dissabte va entrar en vigor la prohibició de trobades de més de 10 persones, i cal seguir amb la fórmula Distància + Mans + Mascareta.

Des de l'inici de la pandèmia, i segons dades oficials de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Llagostera s'han registrat un total de 71 casos positius i 653 casos sospitosos.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.