ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Tot a punt per a la tercera edició del Festival Art & Gavarres
Dimarts, 01 Setembre 2020 11:28

Tot a punt per a la tercera edició del Festival Art & Gavarres

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Llagostera, juntament amb Girona, Celrà, Cassà de la Selva, Mont-ras, la Bisbal d’Empordà i Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, participarà a la tercera edició del Festival Art & Gavarres. Les localitzacions triades per a les obres són antigues extraccions minerals de les Gavarres, paisatges d’origen antròpic que permetran als visitants descobrir llocs singulars poc coneguts d’aquest espai natural protegit.

Aquestes creacions artístiques a l’aire lliure es podran visitar del 5 de setembre al 31 de desembre i fins que el pas del temps les esborri. El festival vol esdevenir una oportunitat per donar a conèixer artistes del territori i combina la participació de creadors de trajectòria consolidada amb d’altres de menys coneguts. A Llagostera, Ció Abellí i Alfons Plujà presentaran la seva obra el proper dissabte 5 de setembre a les 18 h a Can Llambí. Seguidament Laia Llach oferirà un concert. La presentació del Festival Art & Gavarres, va tenir lloc ahir al vespre a Girona. El Festival pren com a referència l'obra de l'artista bisbalenc Pere Noguera que enguany fa quaranta anys que l’artista bisbalenc va dur a terme l’acció «Prop de la terra» a les terreres de Vacamorta, de Cruïlles. Es tracta d’una intervenció cabdal en el context de la cèlebre sèrie d’enfangades que va desenvolupar a finals dels setanta i principis dels vuitanta del segle passat. Del treball de Noguera, en destaquen tres trets que enllacen amb la proposta del festival Art & Gavarres i que serviran d’inspiració als artistes convidats en aquesta edició: la fugacitat de l’obra, la quotidianitat dels materials emprats i l’arrelament al lloc.

Els artistes que participen són: Albert Gusi, Alberto Martínez, Ció Abellí i Alfons Plujà, Cultural Rizoma, Dani Vilana, Dolors Picazo i Sara Ortiz, Eduard Baulida, Esteve Dalmau, Jofre Sebastian i Janó Baca, Josep Matés Porcel, Josep Vilallonga i Lola Barranco, Laia Escribà i Ignasi Esteve, Lucía Loren, Marc Sellarès Cots, Ona Trepat Rubirola i Pont de Querós.

Podeu consultar la programació i la ubicació de les obres que es podran visitar al web www.artigavarres.cat.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.