ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices En marxa el Festival Art i Gavarres
Dilluns, 07 Setembre 2020 08:10

En marxa el Festival Art i Gavarres

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
En marxa el Festival Art i Gavarres Foto: Mariona Puigbaldoyra

Llagostera ha inaugurat aquest dissabte la tercera edició del Festival Art i Gavarres amb la presentació de la instal·lació artística que Ció Abellí i Alfons Plujà han creat a Can Llambí. L’acte ha comptat amb un concert de Laia Llach.

Llagostera, juntament amb Girona, Celrà, Cassà de la Selva, Mont-ras, la Bisbal d’Empordà i Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, participa en aquesta nova mostra de Land Art que compta amb 23 artistes.

Les creacions artístiques a l’aire lliure es podran visitar fins al 31 de desembre o fins que el pas del temps les esborri. El festival vol esdevenir una oportunitat per donar a conèixer artistes del territori i combina la participació de creadors de trajectòria consolidada amb d’altres de menys coneguts. El Festival pren com a referència l'obra de l'artista bisbalenc Pere Noguera que enguany fa quaranta anys que l’artista bisbalenc va dur a terme l’acció «Prop de la terra» a les terreres de Vacamorta, de Cruïlles. Es tracta d’una intervenció cabdal en el context de la cèlebre sèrie d’enfangades que va desenvolupar a finals dels setanta i principis dels vuitanta del segle passat. Els artistes que participen són: Albert Gusi, Alberto Martínez, Ció Abellí i Alfons Plujà, Cultural Rizoma, Dani Vilana, Dolors Picazo i Sara Ortiz, Eduard Baulida, Esteve Dalmau, Jofre Sebastian i Janó Baca, Josep Matés Porcel, Josep Vilallonga i Lola Barranco, Laia Escribà i Ignasi Esteve, Lucía Loren, Marc Sellarès Cots, Ona Trepat Rubirola i Pont de Querós.

Per a més informació podeu consultar el web www.artigavarres.cat

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.