Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 08 Setembre 2020 09:03

El risc de brot de COVID-19 a Llagostera es manté alt

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L'índex de risc de brot de COVID-19 a Llagostera es manté a un nivell alt i se situa a 132,38. Així doncs, és molt similar al de fa una setmana, quan es trobava a 131,82. No obstant això, aquests últims dies l’índex es va disparar i va arribar a superar els 250 punts. A més, s'han detectat sis casos positius diagnosticats amb prova PCR en els últims set dies.

Davant de l’augment de casos positius de COVID-19 al nostre municipi, que s'han donat especialment entre la gent jove, l’alcalde de Llagostera Antoni Navarro va demanar a través d’un vídeo difós pels canals oficials del consistori extremar les precaucions per frenar la propagació del virus. En el vídeo es recorda que les trobades socials de més de 10 persones estan prohibides i que l’ús de mascareta és obligatori. L’incompliment de les mesures adoptades per les autoritats competents és una conducta que la Policia Local pot sancionar.

Des de l'inici de la pandèmia, i segons dades oficials de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Llagostera s'han registrat un total de 76 casos positius i 693 casos sospitosos.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013