Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 15 Setembre 2020 11:50

Millora lleugerament l’índex de risc de brot de COVID-19 a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Símptomes de millora de la situació del coronavirus a Llagostera. L’índex de risc de brot de COVID-19 al nostre municipi ha disminuït en els darrers dies, però encara es manté a un nivell superior als cent punts. Això es tradueix en un risc alt de patir un brot, tot i situar-nos molt a prop de tenir un risc considerat mitjà. Segons dades oficials, a Llagostera s’han diagnosticat quatre casos positius fets amb prova PCR en els últims set dies.

A finals d’agost i principis de setembre, Llagostera va registrar un augment de casos preocupant, especialment entre la població jove. Des de l’Ajuntament es va demanar extremar les mesures de prevenció i de seguretat, a través d’un comunicat de l’alcalde difós pels canals oficials del consistori. Malgrat que la situació ha millorat i les dades locals ens permeten ser positius, cal mantenir la precaució. Altres localitats de la comarca, com Girona i Salt, han hagut d’adoptar noves mesures més estrictes davant l’augment sense aturador de casos. El virus, per tant, segueix aquí.

Des de l'inici de la pandèmia, i segons dades oficials de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Llagostera s'han registrat un total de 79 casos positius i 740 casos sospitosos.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013